ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
για αγορές πάνω από 34€ | Τηλ. Παραγγελίες:
2310 278 017 εκτός Κυριακής

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών.

Η χρέωση για κάθε παραγγελία είναι 3€ για αγορές έως 34€. Απο αυτό το ποσό και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. (Αν το δέμα σταλεί αντικαταβολή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.)

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 2 με 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων και ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την έδρα της εταιρείας μας Σπανδωνή 18, Θεσσαλονίκη, χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνείτε μαζί μας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Επιστροφές προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών με δική σας χρέωση και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο αντίστοιχο ή άλλο προϊόν ίσης ή ανώτερης οικονομικής αξίας.

Η χρέωση επιστροφής είναι:

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 278017.

Η εταιρία μας δεν καλύπτει το κόστος επιστροφής και αποστολής των αντικειμένων. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που λάβατε λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν.